diumenge, 2 de juny del 2013

Despunten els espàrrecs‼

Ha estat un cap de setmana ple d'activitats i només he pogut passar pel tros una estoneta.
Però m'he endut una sorpresa agradable, els espàrrecs han començat a despuntar:

El temps  no ha acompanyat aquests dies, i entre tant plugim, núvols i sol, les herbes han crescut una barbaritat, mentre que les plantes no han crescut en excés, van creixent, però no es que facin gaires estirades.
En Genís s'ha passat el matí treient herbes dels camins. Jo n'he tret de les parades.

Els enciams van creixent, i en tenim en 4 estadis diferents de creixement, però pels primers, potser (si seguim amb aquest temps) caldrà esperar 15 dies.

Les albergínies, tenen pugó, però tot i que semblava que estaven malament, darrerament han crescut i apunten bones maneres (sense ser res espectacular).

Els carbassons, a la tercera, sembla que han sobreviscut als atacs de no sabem qui, i sembla que en tindrem, per fi.

Les tomaqueres creixent bé, i fent flors i alguns tomàquets verds esperen l'arribada del sol.

Les cebes, no han crescut gaire (tampoc esperava miracles en una setmana), però al menys no se n'he mort cap, per tant, el trasplantament va anar molt bé.

Tenim dubtes amb els alls, doncs estan bastant secs, però no sabem si ja és el moment de collir-los, la setmana que vé farem un prova  a veure si les cabesses ja estan ben formades.

Les maduixeres faig molt de goig, i la producció, tot i no ser espectacular és molt bona, i les nenes estan molt contentes cada dia que torno del tros.

Les mongeteres d'enramar semblaven malaltes, però les poques que han enganxat bé la canya, han crescut una barbaritat i ja arriben gairebé al mig metre, però en son menys de cinc.
Les baixes, un desastre similar a les carbassoneres, de la segona plantada (4) n'han sobreviscut dos. Tocarà fer planter a casa per veure si portant-les més crescudes aguanten millor els predadors.

I fins aquí el report del dia d'avui, espero tenir més temps la propera vegada....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada