diumenge, 30 de juny del 2013

Comença el ritme estiuenc

Vagi per davant que sembla que ja tenim el reg arreglat, ara només falta trobar-li el què a perquè marxa la llum, però en dos dies regant bé no ha marxat.

Ja ha començat l'estiu (i la calor) i es nota. Les mongeteres ja creixen ben amunt i fan mongetes, i les llavors plantades la darrera setmana, amb reg constant, ja surten gairebé totes tot i que algun animaló s'alimenti d'elles.

Les noves mongeteres
Tenim una mica de mosca blanca a les tomaqueres, i també unes petites mosquetes negres, seguim també amb el problema del que fa malbé les flors, no sabem si per que no estan polinitzades, o per que algun animaló les ataca. Per la mosca blanca, estem ruixant les plantes amb cua de cavall bullida, també amb tomaquera bullida, i un xic de sabó... Així també combatem el pugó.
La mosqueta negra

En aquesta podeu veure uns punts negres que tenen les tomaqueres, algunes d'elles, a les puntes de creixement, potser caca d'algun cuc??
La caseta del cuc?


Així queden algunes flors
Les pebroteres també van creixent i produint, tot i que de manera pacient, però ja hem provat algun pebrot.

Les albergínies també van creixent, tot i que de manera més lenta...

També anem agafant pastanagues, aclarint les que hi ha, i tot i que no son gaire grosses, son tendres i en tenim un munt!!
"el roce hace el cariño"
Els enciams ja agafen el ritme d'estiu... I els cogombres comencen a tenir un tamany interessant. Les mongeteres com ja he dit, tenen mongetes, però encara fanten bastantes per poder fer un plat per la família.
En Genís ahir va arrencar tots els alls, doncs ja no creixen més, i només eren una casa pels caragols.

Aquí teniu el resultat d'avui:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada