dissabte, 4 de maig del 2013

Seguim amb la posada a punt.

Un altre dia d'hort, amb molta feina per fer ( i com comença a ser costum, no l'he poguda fer tota).

Sobretot ha tocat treure males herbes, entre les diferents parades, i dins de les parades també. I no ha estat poca l'herba treta, però encara en queda, tot i que ja s'ha de fer més manual (avui practicament tot amb aixada).  Bàsicament he tret herba dels camins que hi ha a l'extrem de l'hort, que llinda amb les parcel·les dels veins.
Aquí veieu la muntanya d'herba que he tret avui, que no l'he pogut posar tota als compostadors, l'he hagut de repartir entre el de plàstic, el que hi ha mig enterrat, i la pla de troncs de tomateres i pebroteres que varem treure a finals d'estiu.

Aprofitant la neteja, he tret les darreres coliflors que ens quedaven de les plantades al novembre, i al seu lloc hi he plantat enciams (fulla de roure, maravilla, escarola i un que no en recordo el nom ;-) i dos carbassoneres, que les plantades fa 3 setmanes han desaparegut per les atencions d'algun animaló.També he plantat una pebrotera bitxo, que m'ha fet gràcia a veure com surt. Tot això ho he comprat avui a planters rovira per menys d'1 euret.

Encara falta arrencar els espincas de l'hivern, que ja estan bastant espigats, aclarir les pastanagues, i refer amb compost les parades.
Caldrà decidir també que fem amb la palla, si la posem (l'intenció original) a les patates, o als camins pq no surti tanta herba.

També, i això és feina que cal fer cada dia que s'hi vagi, he tret els xupons de les tomateres, i tot i que dimecres ja ho vaig fer, avui ja n'hi tornaven a haver.

Us deixo un parell de fotos pq veieu com son els xupons que cal treure:










He arrencat quatre cebes per portar a casa, però tinc la sensació que no les podrem fer seques, doncs diuen que si espiguen, ja no es poden assecar pq es podreixen per dins.
També he agafat 4 maduixes malcomptades , una col, i un parell d'enciams.

I aquí la foto de la collita d'avui:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada