dilluns, 8 de juliol del 2013

Per fi hem posat aixetes!!

Ja feia mesos que les havíem de posar, i una setmana menys que teníem les aixetes comprades, però no havíem trobat el moment de fer-ho (jo tenia el temps, i en Genís les eines :-P)

Però finalment, diumenge a les 9 del matí va ser el gran dia, bé, el gran moment, pq en 20 minuts van estar totes canviades....


Així és com han quedat totes les cintes de reg gota a gota, amb una aixeta al principi per tallar si hi hagués una fuita, o si en canvi de temporada, no hi ha res plantat, més fàcil que fer nusos a la cinta.

Però ja que hi érem, també varem fer feina, tomaqueres entutorades, posar canyes a les tomaqueres que faltava i a les mongeteres, i treure herbes, que no falti!!.
També varem collir mongetes, 4 tomàquets (més per les ganes que pq estiguessin al punt), bledes, pastanagues, 4 pebrots del padrón i un bitxo.

El bitxo a punt de ser collit
Els pebrots  verds i vermells ja tenen un tamany maco, però encara els hi falten dies.
Pebrots verds encara verds (jiji)
Els espinacs i cols van sortint, a veure si no van tard...

I aprofitant que vaig anar a comprar espinacs, vaig plantar 6 coliflors (3 blanques i 3 verdes), que segons el pagès, cap al setembre serà el moment de collir-les. Tocarà comprar-ne més a finals de mes per anar esglaonant la producció hivernal....

Bona collita!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada