dijous, 3 d’abril del 2014

Nova sembrada i presentació hivernacle ;-)

Com que el planter comença a estar grandet, fem una nova sembrada, amb l'inestimable col·laboració de les meves filles. Bé, la gran més que la petita ;-)





Que, interessant??
Aquí hi ha d'esquerra i dreta:
- Tomàquet negre carbó
- Tomàquet pico luce vermell
- Mongeta del cuc
- Tomàquet Raft/pebrot dolç (italià)
- Tomàquet Cirera negra/ Tomàquet bombeta groga
- Albergínia negra/Alberginía blanca

Ja que hi sóc, us presento l'hivernacle:

És prou gros, te 4 alçades, tot i que al tenir-ho al balcó amb barana d'obra, les dues de baix reben poca llum. La de baix de tot te totxanes, no us espanteu, però es que va fer molt de vent, i va ser una mesura d'urgència, tot i que eficient, per a que no volés ni caminés sol pel balcó.

Aquests dies de calor, durant el dia l'obrim, pq respiri, sinó, es fa un microclima dintre exagerat, que fa que regalimi aigua pel plàstic i no se si é prou bo per les plantes.
Ara mateix hi tenim:
Tomàquet sembrat per la Laia, que va comprar al carrefour, no per eco ni maco, sinó per gros, va plantar moltes llavors en una safata amb un xic de sorra. Algunes ja estan en pots de iogurt (darrera), i les de devant, tocarà repicar aviat.

Aquests son de la  primera sembra del 2014 (21 de febrer) i com veieu estan immensos. Aviat tocarà portar-los al tros i passar-los a la terra.


Actualització del 18/4/14
Aquí teníu el resultat uns dies més tard:

Com podeu veure, les mongetes son les més ràpides (tot i que ha sortit només una llavor de les dues posades), seguides dels tomàquets, cada tipus te el seu ritme.

A veure si podem fer un seguiment acurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada